utorok 4. augusta 2009

Strašidelne krátke správy 29/2009

JIGSAW A SPOL.
Fanúšikovia nekonečnej hororovej série Saw už netrpezlivo počítajú dni. Koncom októbra má premiéru SAW 6, konkrétne 23.10.2009. Podľa webového portálu bloody-disgusting.com, sa tvorcovia vyjadrili, že celá séria by mohla skončiť deviatym dielom, takže ešte zopár rokov o Saw počuť budeme. K dispozícií je už prvý trailer zo šiesteho dielu.


ZAMOTANÁ V TRIANGLY
Jess Hlavná predstaviteľka nového Britského hororu TRIANGLE prežije krušné chvíle. S kamarátmi sa vyberú na výlet jachtou, ktorá stroskotá a tak sú nútený stopnúť si loď. Na lodi však nikto nieje a Jess má podozrivé dejavu. Trailer je pekne schizofrenický, režíruje Christopher Smith, ktorý ma na konte horory Metro a Severance.


VOTRELEC OD ZAČIATKU
Režisér Ridley Scott, tvorca Votrelca potvrdil, že sa postaví za kameru v pripravovanom prequeli votrelčej ságy. Dej sa bude odohrávať ešte pred tým než posádka lode Nostromo pristane na opustenej planéte. Fanúšikovia tak boli vyslišaní, keďže Votrelci v spojení s Predátormi veľa vody nenamútili.

TEMNÝ VIDIEK
V novom mysterióznom horore nazvanom DARK COUNTRY bude mať mladomanželský párik veľké problémy s chlapíkom, ktorého náhodne zrazia pri nočnej jazde, ale aj s miestnou políciou, ktorej šéfuje Ron Perlman. Režíruje debutant Thomas Jane. Film poputuje priamo na dvd a má premiéru 5.10.2009

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára