štvrtok 5. januára 2012

Coming Soon.....2012 part 2.

Ďalších päť kandidátov na hororový hit roku 2012

THE RAVEN
premiéra: 9.5.2012
réžia: James McTeigue (V ako Vendeta, Invázia)

Horor, v ktorom hrá hlavnú rolu postava hororovéhu guru, ak ho tak môžem nazvať E.A.Poa, práve s ním sú spájané vraždy, ktoré ako by vypadli zo stránok jeho kníh. A tak je Poe prizvaný k pátraniu po záhadnom vrahovi, ktorého tak inšpiruje. V hlavnej úlohe John Cusack. Poa mám rád a už toto je patričný dôvod na to aby som si tento film poznačil do svojho kalendára. Pevne verím že vo filme zostane zachovaná temná atmosféra z traileru.



HANSEL AND GRETEL: WITCH HUNTERS
premiéra: 2.3.2012
réžia: Tommy Wirkola (Dead Snow)

Janíčko a Marienka nám povyrástli a vzhľadom na to, čo sa im stalo v dectve nemajú práve priateľský vzťah k bosorkám a čarodejniciam, čo si budeme navrávať stali sa z nich ich lovci.
Tento snímok zatiaľ bez traileru, no verte, že ako náhle sa objaví na strašidelnom blogu nebude chýbať. Potešiteľné je meno režiséra Tommy Wirkola už nazi-zombie hororom Dead Snow ukázal ako sa vie pri svojej práci baviť a zrejme u Janíčka a Marienky nám bude taktiež naservírovaná porcia béčkovej a dúfajme aj krvavej zábavy.

REC 3: GENESIS
premiéra: 30.3.2012
réžia: Paco Plaza (Rec, Rec 2)

Kto videl prvé dva diely tejto španielskej série, je mu jasné o čo pôjde. Aj keď diváci dostanú odpovede odkiaľ sa vzal onen vírus, ktorý mení ľudí na krvilačné monštrá. Tentokrát budeme svedkami jednej svadby, na ktorej sa to všetko zvrhne, veď samotný trailer nasvedčuje, že k čomu. Obe diely Rec vo mne zanechali pozitívny dojem a na mojej koži pozitívne zimomriavky pri ich sledovaní, takže na toto pokračovanie sa obzvlášť teším, už aj preto, že za kamerou bude opäť Paco Plaza, tvorca jednotky aj dvojky a ten má moju plnú dôveru.



INTRUDERS
premiéra: 30.3.2012
réžia: Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later, Intacto)

Paralelne príbehy dvoch rodím, každá z nich má svoj vlastný problém. Rodina v Španielsku sa matka snaží ochrániť svojho syna pred tajomným dobiedzajúcim cudzincom, zatiaľ čo v Británií ma mladé dievča sny o hrozivom démonovi, ktoré prerastú až k ohrozeniu jej rodiny. Vzhľadom na námet som na tento film určite zvedavý, v hlavnej mužskej role sa predstaví Clive Owen. Fresnadillo má určite zvláštny štýl a pokiaľ si ponechá to čo predviedol v Intacto, tak budeme všetci spokojní.


CABIN IN THE WOODS
premiéra: 13.4.2012
réžia: Drew Goddard (debut)

Klasický námet o partií mladích, ktorí zablúdia v lese a vojdu do tej nesprávnej chatrče, sme už pár krát mali možnosť vzhliadnuť v rôznych kvalitatívnych dimanziách. Apropo dimenzie, nespomínam to náhodou, totižto s tou chatrčou do ktorej vlezú nieje všetko v poriadku, tam sa totiž dejú iné veci. Kto vie čo môžeme čakať od debutujúceho režiséra Drewa Goddarda, dúfam, že sa tento horor ocitne na pozitívnej diváckej vlne. Film mal mať premiéru už minulý rok, no kvôli doladeniu D efektov sa to preložilo až na rok 2012.



zdroj: youtube, csfd.cz, imdb.cz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára