utorok 1. februára 2011

COMING SOON....2/2011

Po nejakom čase zopár horor noviniek, prevažne o novo pripravovaných filmoch

Prvým bude nízkorozpočtový THE DARKNESS OF THE ROAD. Príbeh slobodnej matky Siri a jej šesťročnej dcéry Evy , ktoré cestujú za novým domovom, ovplyvní stopárka Iris. Po stretnutí s ňou matka zisťuje, že jej dcéra zmizla. Režíruje Eduardo Rodriguez.
Neprešiel dlhý čas od správy ďalšieho spracovanie knihy Stephena Kinga a už tu máme podobnú novinku. Chystá sa totiž aj filmové spracovanie jeho knihy THE STAND. Tá už bolo spracovaná ako TV seriál v roku 1994, v réžií Mike Garrisa. Tentokrát by to mal byť celovečerný film, o boji dobra so zlom na pozadí epidémie, ktorú postihlo ľudstvo. O scenár sa postará samotný Stephen King, režisér zatiaľ neznámi. Snímok zastrešia štúdia Warner Bros a CBS Films.

Zaujímavou novinkou môže byť aj horor THE BAY.
V roku 2011 sa rozpúta biologická katastrofa z vôd zálivu Chesapeake. Neznámi parazit napadne organizmus a po hosťovaní sa zaradí na miesto hostiteľa. O sedem rokov neskôr je táto udalosť zaznamenaná na domáce video aby prvý krát spatrilo svetlo sveta. Režíruje skúseny Barry Levinson (The Sphere, Rainman, Sleepers)
Ešte jedna bleskovka. Štúdio Fox Home Entertaiment, bolo zrejme spokojné s predajom dvd Wrong Turn 3: Left For Dead a tak už vo februári štartuje natáčanie WRONG TURN 4.
Declan O´Brien, režisér tretieho dielu sa podľa vyjadrení znova postaví za kameru. Bližšie informácie ohľadom deja a premiéry filmu zatiaľ niesu známe.
Sledujte blog a dozviete sa viac.

zdroj: bloody-disgusting.com, imdb.com, csfd.cz


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára