utorok 22. februára 2011

COMING SOON..... 3/2011

Tretí krát v tomto roku vám strašidelný blog prináša zopár klepov z hororového podsvetia plného nových projektov.

D.J.Caruso, mimochodom režisér filmov ako Disturbia alebo Oči dravca sa chystá zrežírovať film podľa grafickej novely PREACHER. Toto komixové dielo zaujalo medzi rokmi 1995 - 2000 a rozpráva príbeh texaského kazateľa, posadnutého stvorením. Ten sa spolu so svojimi dvomi kunpánkami vydáva na cestu Amerikou aby našiel Boha. Film zastreší štúdio Columbia Pictures. Bližší dátum premiéry zatiaľ nieje známy.

Ani Janíčko a Marienka už niesu tými, kým boli v rozprávke, dôkazom toho je pripravovaný horor HANSEL AND GRETEL: THE WITCH HUNTER. Príbeh sa bude odohrávať 15 rokov potom čo chuderu starú ježibabu strčili do peca. Z Janíčka a Marienky sa odvtedy stali nájomní vrahovia a lovci čarodejníc. Do pohyblivých obrázkov nám to vyrozpráva nórsky režisér Tomy Virkola tvorca zombie hororu Dead Snow.

S hororom sa vracia aj americký tvorca Rob Zombie (Vyvrženci pekla, Halloween) jeho názov bude THE LORDS OF SALEM. Podľa správy pôjde o zaujímavý kúsok, posúďte sami. Príbeh sa odohráva v súčasnom Saleme, kde sa koná 300 rokov starý sabat čarodejníc. Zlo spôsobí miestny DJ, ktorý pustí prekliatu skladbu a horda démonov sa dostane na slobodu. (Nepripomína vám to trochu Evil Dead?) Film uzrieme v roku 2012.

2 komentáre:

  1. Lords of Salem vypadá na pořádnou jízdu tak snad se to Zombiemu povede a opět nás rozseká jako u Domu ticíce mrtvol a nebo Vývrženců pekla. Jen to čekání bude utrpením.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dúfajme, že to čakanie nám spestria iné kvalitné kúsky.

    OdpovedaťOdstrániť