piatok 29. októbra 2010

COMING SOON... 2/2010

Krátky prehľad o nových projektoch, ktoré vyšli na svetlo v priebehu tohto týždňa je tu, takže poďme sa na nich pozrieť trošku bližšie.

Scenárista Teddy Tenenbaum si v minulom roku dobre poradil s remakom Last House Of The Left a tak budeme určite zvedavý aj na jeho ďalší počin, nazvaný DEMONOLOGISTS. Príbeh bude o rodine lovcov duchov, ktorí prichádzajú na bežný záťah, no všetko sa to nejako zvrtne a bude z toho veľké haló. Režírovať bude Dennis Illiadis.

Briti prišli na chuť zombíkom, takže už budúci rok môžeme očakávať ďalší kúsok THE WORLD OF DEAD: THE ZOMBIE DIARES 2. Prvý diel bol natočený v roku 2006 a rovnako ako za jednotkou, tak aj za dvojkou bude stáť dvojica Michael Bartlett a Kevin Gates. Prvá časť síce nebola zlá, no nejak obzvlášť neoslnila, uvidíme čo sa na nás chystá v pokračovaní, keďže bližšie info ohľadom deja zatiaľ nie je známe.

Do duchárskeho hororu sa primieša nový kúsok režiséra Anthonyho DiBlasiho, zodpovedného za Barkerov Dread. Film má názov CASSADAGA a bude o dievčati, ktoré sa pomocou seansy chce skontaktovať so svojou mŕtvou sestrou, namiesto toho vyvolá ducha pomstychtivej ženy.

Dnešný prehľad uzavriem novinkou zo subžánru survival thriller A LONELY PLACE TO DIE, hrdinami tohto príbehu bude skupinka horolezcov, ktorí sa vydajú na trip do škótskych vysočín. Tam objavia v jaskyni srbské dievča a zisťujú, že majú za chrbtom únoscov a tí ich nehodlajú s hôr pustiť len tak. Réžia Julian Gibley, ktorý sa podieľal na strihu filmu Doghouse.

sledujte blog a dozviete sa viac...

zdroj: bloody-disgusting.com, LA Times, imdb.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára