utorok 19. októbra 2010

COMING SOON... 1/2010

Hľadal som nejakú náhradu za strašidelne krátke správy a tak som teda vymyslel novú, ak to môžem nazvať rubriku s názvom COMING SOON...
Budem sa snažiť, hodiť tu každý týždeň nejaký stručný prehľad noviniek s hororového podsvetia, hlavne pôjde o nové pripravované projekty.
Tak teda poďme na prvý, stručný prehľad. Meno režiséra Olatunde Osunsanmiho ešte pred nedávnom nikomu nič nehovorilo, no po celkom úspešnom filme The Fourth Kind, hororoví a sci-fi fajnšmekri pozorne sledujú, čo tento človek vyvedie nabudúce. Od mimozemskej témy nebude veľmi vzdialený aj jeho nový projekt nazvaný DARK MOON, v ňom sa dozvieme, že misie na mesiac neprestali a že sa to objavilo niečo veľmi znepokojivé. Projekt zastrešilo štúdio Warner Bros.
V kurze je aj ikona John Carpenter, čoskoro uzrie svetlo sveta jeho novinka THE WARD a už sa avízoval aj jeho ďalší film s názvom FANGLAND, ktorý bude o mladom producentovi prichádzajúcom do Transylvánie ohľadom reportáže pre spravodajstvo, keďže tu máme Transylvániu a preložíme si názov, vychádza mi z toho nejaká upírina.
TROLL HUNTER (trailer tu) je nórska novinka, ktorá zaznamenáva vo svete slušný rozruch a je o skupinke mladých filmárov, ktorý sa snažia v hustých severských lesoch natočiť trollov.Mohli by sme povedať, že to bude niečo ako severská Záhada Blair Witch. Režíruje Andre Overdall, pre ktorého je to debut.
Vrátime sa znova k upírom, konkrétne k jednej upírej rodinke Hamiltonovcov. Jej príbeh sme mohli vďaka After Dark Horrorfestu vidieť v roku 2006. Rodinka sa vďaka svojej "chorobe" musí sťahovať z miesta na miesto, príbeh pokračuje pod názvom THOMPSONS. Za kameru sa postavia The Butcher Brothers, tak verme, že ostanú verní svojmu menu:)
Na dnes s prehľadu všetko, sledujte blog a dozviete sa viac.

zdroj: bloody-disgusting.com, imdb.com, csfd.cz, google.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára