pondelok 11. marca 2013

Return To House on Haunted Hill (2007)



RETURN TO HOUSE OF HAUNTED HILL
USA, 2007, 78 min.
réžia: Victor Garcia
obsadenie: Amanada Righetti, Cerina Vincent, Erik Palladino, Tom Riley, Jeffrey Combs
spoločnosť: Warner Premiere, Dark Castle Entertaiment
hodnotenie: 5/10
http://www.imdb.com/title/tt0827782/?ref_=sr_1
http://www.csfd.cz/film/224901-navrat-do-domu-hruzy/

V prvom diely nazvanom House on The Haunted Hill, pozve miliardár Steven Price pár ľudí aby strávili noc v opustenom, bývalom blázinci, kde lekársky personál robil rôzne experimenty na pacientoch, na čele zo sadistickým doktorom Vannacuttom. Blázni sa však vzbúria a pozabíjajú celý personál.
Do tohto blázinca sa po stopách svojej sestry Sary, ktorá ako jediná prežila incident s prvého dielu, vydáva jej sestra Ariel, spolu s priateľom fotografom a profesorom bažiacim po soške Bafoneta, ktorú dom ukrýva vo svojích útrobách. No Bafoneta, chce získať aj jeho bývalý študent s partiou ozbrojených kumpánov. Dom ma však pre nich pripravených množstvo prekvapení.
Z náhodných príčin som siahol po tomto už staršom kúsku. Nieje to prevratné hororové dielo, skôr by som to charakterizoval ako jednohubku na sobotnú noc, zo zopár slušnými gore scénami a priestormi blázinca. Bohužiaľ herci hrajú ako keby za trest a dejovo je to tiež nemastné neslané. Takže nám ostane tešiť sa na pôvodných návštevníkov blázinca a šialeného doktora Vannacutta.
nájdete na:
http://uloz.to/hledej?q=return+to+house+on+haunted+hill
titulky:
http://www.titulky.com/index.php?Fulltext=return+to+house+on+haunted+hill

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára