utorok 15. marca 2011

COMING SOON....4/2011

Opäť zopár kratučkých info o novinkách v hororovom svete.

To, že Abraham Lincoln, bol veľmi významným americkým prezidentom je nám známe, no to, že okrem toho kopal do zadku upírov, už nieje taká známa informácia. O jeho boji proti nemrtvým nás presvedčí novinka nazvaná ABRAHAM LINCOLN: VAMPIRE HUNTER 3D. Ako deväťročnému zomrela Abrahamovi mama a keď sa dozvedá, že za jej chorobou stoja upíry, prisahá pomstu. Réžiu si na seba vzal špeciálnymi efektami skúsený tvorca Nočnej a Dennej hliadky Timur Bekmambetov.
Film zastreší štúdia 20th Century Fox.

20.1.2012, tento dátum si poznačte, v tento deň má totiž premiéru ďalšie pokračovanie vampýrsko-lycanskej série UNDERWORLD 4: NEW DAWN 3D. Vracia sa Kate Backinsale ako Selena, tá po prebratí z kómy zisťuje, že má štrnásťročnú dcéru Nisso. Tú chce práve kvôli jej schopnostiam zneužiť spoločnosť BioCom, na vytvorenie super lycana. Režíruje duo Mans Marlind a Bjorn Stein, ktorý sa minulý rok predviedli s veľmi schopným filmíkom Shelter.


Do tretice jedna informácia o pripravovanom sci - fi 7TH DAY. Vydáme sa do vesmíru osídľovať nové kolónie, no ako to už v takom to prípade býva, niečo sa vymkne z rúk. Podľa vyjadrení tvorcov by sa malo jednať o niečo ako The Shinning na vesmírnej lodi. Znie to zaujímavo, v poslednej dobe je dobrých scifičiek veľmi málo, tak hádam sa toto dielko podarí, aj keď réžiu zverili priemernému Shane Abbessovi (Gabriel).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára