štvrtok 6. januára 2011

COMING SOON....1/2011

Nový rok znamená aj nové hororové projekty, pokúsim sa čas od času sem, pod hlavičkou COMING SOON hodiť sem nejaké to info o novo pripravovaných filmoch aj v roku 2011.

Začneme remakom, niečim, čo američania majú veľmi radi. Tentokrát sa rozhodli prepracovať japonský horor z roku 2007 APARTMENT 1303. Príbeh bude poňatý ako moderný duchársky príbeh o vzťahu medzi matkou a dcérou, režisérom bude Daniel Fridell. Hlavné postavy stvárnia Mischa Barton (Walled In) a Rebecca De Mornay (Oheň, Traja muškatieri). Samozrejme bude v 3-D.

Režisér akčného úletu A-team sa upísal niečomu, čo môžeme nazvať ako survival horor s názvom THE GREY. Príbeh partie pracovníkov, ktorý v chladnej Alijaške zakladajú potrubie a problémy im začne robiť svorka vlkov, zvieratá ich považujú za votrelcov, narušujúcich im prostredie. Hlavnú úlohu prijal Liam Neeson.

THE HOME bude filmovou adaptáciou majstra hrôzy H.P.Lovercrafta. Mladý muž sa po strašnej nehode dostáva do sanatória aby sa ako tak dal dokopy, no zisťuje, že sanatórium niebol až taký, dobrý nápad. Najprv sa mu síce zdá, že pacienti sa správajú podozrivo, len na základe halucinácie, no postupne zisťuje, že má dočinenia s hrôzou, ktorej bude musieť čeliť. Režíruje debutujúci Kristoffer Aaron Morgan. Film zastreší spoločnosť Dimension Films.

zdroj: bloody-disgusting.com, imdb.com, csfd.cz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára