štvrtok 10. decembra 2009

Strašidelne krátke správy 41/2009

POZOR NA SRANDOVNÉ TELEFONÁTY
Na robenie si srandy cez telefón doplatí skupinka teenagerov, ktorí si v totmo prípade vybrali nesprávnu obeť na žarty. A to šialenca, ktorý ich začne jedného po druhom likvidovať. Film DEAD TONE sa vraj inšpiroval skutočnými udalosťami a na dvd výchádza 10.2.2010. V jednej z hlavných úloh sa predstaví Rutger Hauer (Blade Runner, Split Second, The Hitcher).


ZA CHYBY SA PLATÍ
V novom psycho thrillery od producentov filmu Wolf Creek, nazvanom COFFIN ROCK za svoju chybu zaplatí mladá žena. Tá sa spolu s manželom snaží počať dieťa, no nejako sa im to nedarí. V jeden večer sa opitá vyspí s mladým milencom. Ten sa postupne vtiera do jej súkromia a vyhrotí sa z toho až boj o život, keďže mladý milenec nieje úplne normálny. Film má premiéru 3.2.2010. Režíruje debutujúci Rupert Glasson.


POMSTA PONIŽOVANÝCH
Na každej škole sa nachádza malá skupinka týraních a šikanovaných. V novom hororovom thrillery, ktorý sa predstaví aj na buducoročnom After Dark Horror Feste THE FINAL sa takáto skupinka rozhodne pre pomstu, čo v tomto prípade znamená pschychický a fyzický teror. Hádajte kto budú obete? Premiéra 29.1.2010.


NACISTICKÁ MÁGIA
V novom horore BLOOD CREEK/TOWN CREEK sú dvaja bratia a ich blízky budú musieť postaviť zoči voči zlu, ktoré prebudí nacistický fanatik. Zlo siaha až do obdobia Tretej ríše a v hlavnej role sa predstaví Dominic Purcell (Gravedancers, Prison Break, Blade:Trinity). Režíruje Joel Shumacher (Voľný pád, Telefónna búdka, Batman a Robin, Číslo 23).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára