nedeľa 26. októbra 2008

Hrôzostrašné krátke správy 1/2008

- POKRAČOVANIE 28....
Danny Boyle tvorca filmu 28 DAYS LATER a producent filmu 28 WEEKS LATER sa vyjadril,ze prípravy na ďalšie pokračovanie z názvom 28 MONTHS LATER sú v plnom prúde a filmu by sme sa mohli dočkať niekedy v priebehu roku 2009. Najprv sa hovorilo o tom, že Danny Boyle sám zasadne na režisérsku stoličku, tak ako to bolo aj v prvom diely, no sám pán Boyle túto správu vyvrátil a bude sa na filme podieľať iba ako producent. Posledným jeho filmom bolo skvelé sci-fi SUNSHINE.

- EVIL DEAD 4 SA ODKLADÁ
Pred nedávnom hororovú komunitu zaujal šplech o tom že Sam Raimi tvorca legendárnej série EVIL DEAD (u nás ju ľudia môžu poznať aj pod názvom LESNÝ DUCH) pripravuje štvrtý diel. Radosť však netrvala dlho, keďže predstaviteľ hlavnej postavy Asha (Bruce Cambell) sa vyjadril,že Raimi podpísal z filmovou spoločnosťou zmluvu na ďalšie dva diely Spidermana a tal EVIL DEAD odsunul na druhú koľaj. Nuž Spiderman bude asi viac ziskový projekt.

- VACANCY MÁ POKRAČOVANIE
Tohto roku sme mohli v našich kinách vidieť film VACANCY u nás známy pod unikátnym prekladom MOTEL SMRTI , kde mladý par čelí zabijakom v motelovej izbe. Zrejme film zarobil zopár peniažkov, keďže už začiatkom roka na dvd vychádza pokračovanie z názvom VACANCY 2 – FIRST CUT, dej sa bude odohrávať pred prvým dielom. Do kín film nepôjde.

- PÍLKA PO PIATY KRÁT
Nedávno mal premieru piaty diel hororovej série SAW, prvé reakcie sú dosť rozpačité a vyjadrenia sa približujú k tomu , že film je iba do počtu. Na Slovensku sa o tom presvedčíme od 15.1. 2009 kedy má film premieru
Pozrite si trailer:
http://www.csfd.cz/film/234975-saw-5-saw-v/videa/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára